Search

Zavarovalništvo

SVETOVANJE FIZIČNIM OSEBAM

Podjetje Proksam, zavarovalniško zastopanje Samo Ravnikar s.p. sodeluje z zavarovalno zastopniško družbo Avalon tim d.o.o., ki trži produkte vseh slovenskih zavarovalnic, zato lahko ponudimo strankam najoptimalnejše in najugodnejše zavarovanje ob upoštevanju višine kritja in zavarovanih nevarnosti. 

Naša naloga je, da ljudem svetujemo o tem,  kako pomembno je imeti znanja in informacije o ravnanju z denarjem, urejene osebne finance in narejen osebni finančni načrt ter kako pomembne so zaščite na področju lastne socialne varnosti in varnosti svoje družine ter kako se najbolj optimalno zaščititi za primer izgube delovne sposobnosti.

Zavedamo se, da ima mnogo od vas že sklenjeno kakšno zavarovanje oz. varčevanje in sploh ne ve kaj točno ima oz. kaj lahko med samim zavarovanjem ali pa po izteku nekega varčevanja pričakuje. Zato vam ponujamo brezplačno analizo obstoječega stanja in morebitno optimizacijo

Na kaj vse morate biti pozorni, ko se odločate za sklenitev zavarovanj, pa si prosim poglejte na povezavi: FIZIČNE OSEBE


SVETOVANJE PODJETJEM

Na področju svetovanja podjetjem, pa sodelujemo z Zavarovalno posredniško družbo A-team d.o.o. in smo specializirani za: 
 
 - svetovanje vodstvu na področju zavarovanj,
 - pregled obstoječih zavarovalnih polic in zavarovanih nevarnosti stranke ter optimizacijo le teh, 
 - oceno in analizo možnih nevarnosti glede na lokacijo objekta in varnostnih ukrepov, 
 - pridobitev novih ponudb različnih zavarovalnic, 
 - izdelavo primerjalnih tabel in izpostavitev morebitnih pomanjkljivosti posameznih ponudb, 
 - pomoč pri uveljavljanju odškodnin, 
 - obveščanje strank o vseh spremembah in novostih na področju zavarovanj. 

Na osnovi takšnega postopka je odločitev za izbiro zavarovalnice lažja, prav tako pa dosežena tudi optimizacija stroškov, ki jih ima podjetje z zavarovanji. Dosedanje izkušnje takšnega načina pristopa prinašajo tudi do 40 % prihranka pri višini zavarovalne premije. Prihranek je odvisen od različnih parametrov (višina kritja, zavarovane nevarnosti, varnostni ukrepi, zavarovalnice…). Naše vodilo so visoka etična merila, razvijanje dolgoročnega odnosa s stranko in kvalitetno svetovanje, ki na prvo mesto postavlja potrebe stranke.

Za ogled vseh podrobnosti, prosim sledite povezavi: PRAVNE OSEBE